tisdag 31 juli 2012

Wrong place

Nu ska jag avslöja en pinsam grej som hände mig idag.. När jag tog av mig jeansen ramlade ett par trosor ur dom? Var nånstans i jeansen dom befunnit sig under hela dagen har jag ingen aning om, men har du sett mig gå med en konstig utbuktning nånstans på nedredelen vet du orsaken.
Jag brukar inte kolla igenom mina kläder när jag tar dom ur torktumlaren men lär göra det framöver!

Med det önskar jag en bra fortsättning på veckan och en puss på pinsamheter.


Grillkväll med vänner




måndag 30 juli 2012

På Jobbet

Jag: Behöver du på wc?
Tant: Jaha, Ska ja vis veji?
Jag: Nä ja kan koma me de ti wc!
Tant: Hu mang e ni?
Jag: (hög röst) Nä he bara du som ska på wc!
Tant: (Lika hög röst) Tjugo i fabritchi??

Vissa nattsamtal är inte så givande har jag kommit fram till.

söndag 29 juli 2012

Lördagkväll

Musen jobbade igårkväll/natt och fikus låg på spa i H:fors så det blev en lyckad helkväll med sis x fler. Vid såna tillfällen är man lycklig över att ha världens bästa syskon. Sen hade jag planerat att ta cykeln hem från jeppis inatt men plötsligt hade man ett hejdundrande väder över sig och menas dubbelsäng blev min räddning. Idag har vi släpat och flyttat en massa flyttlådor och nu väntar jag på att få sticka iväg till nattskiftet.


Btw, Har tagit mig i kragen och installerat instagram så bilden är därifrån. Fattar fortfarande noll så det räcker en stund förrän jag är igång men efter ett tag lär mera privata bilder å sånt dyka upp. Vill du följa mig heter jag findusdays.

fredag 27 juli 2012

Mer från Gotland






Bättre sent än aldrig. Klänningarna är från små butiker i innerstan, resten från Cubus och Bikbok.

torsdag 26 juli 2012

Smidigt

Jag och Jonna hade bestämt oss för att dra till powerpark idag. Nöjd över att vi hade vädret på vår sida körde vi iväg. Väl framme möts man av hundratals bilar och världens kö så det var bara att vända och köra tillbaks. Svängde efter bikinisar och handdukar, sprang och köpte lite smått&gott och iväg till stranden. Hann faktist sätta oss ner några minuter innan vi kom på att det var för blåsigt och kallt. Summasummarum hade vi spenderat halva dagen i bilen utan att ha fått uträttat nånting alls. Fast vi fick ju iallafall umgås som en liten tröst.


tisdag 24 juli 2012

Just nu

Sitter och njuter av ett par välförtjänta våfflor med sylt och grädde efter att ha cyklat till jeppis och hjälpt syrran att måla väggarna vid bygget.

måndag 23 juli 2012

Hästöskatan



Har haft en trevlig kväll med lepplaxtjejerna ikväll! Ännu en av oss går och gifter sig om nån vecka.
Förlåt också för att ni lämnar åt sidan men det har varit mycket på gång och jag har helt enkelt inte haft tid att Uppdatera.

Och ännu.. Svar på läsarfråga! ''Anonym: Kan du skriva låtarna :D''

Javisst kan jag det! Här har ni alltså låtarna som är med i Gotlandsfilmen:
- Sunrise Inc feat. Liviu Hodor - Still the same
- Cheek feat. Jonne Aaron - Anna mä meen
- Nelly feat. Keri Hilson - Live tonight

lördag 21 juli 2012

Moln

Blev bara en 1½ timmars natt inatt så jag tänkte lägga mig och sova under molnen en stund efter jobbet men istället hamnade jag mitt i en flugmassaker!? Önskar jag var den lilla tjejen jag var förut som sprang runt och räddade alla flugor som fastnat i sånadär flugremsor och hon som ställde sig mitt bland alla hungriga myggor och lät dem suga blod så mycket dom ville. Idag är jag grym och elak och fantiserar om att skaffa en padda som får sitta och sluka dom levande.


torsdag 19 juli 2012

Hoppla

Där rök håret! Men, Bättre ett välmående kort hår än ett långt slitet. Lyckligtvist hade jag turen att få ett hår som växer snabbt. Och framöver är blonderingsmedel ett big nono.


Gotlandsfilmen

Förlåt att filmen blev så försenad, men jag har kämpat och slitit eftersom programmet inte ville samarbeta. Vissa delar föll bort märkte jag nyss men det får duga. Enjoy!
 

onsdag 18 juli 2012

Welcome home Honey


  
För ca två år sen bestämde jag mig för att ge Charmy som sällskapshäst till Larsmo. Främst för att jag ofta rände runt i grannlandet och skulle flytta hemifrån, men också för att hon var gammal och jag kunde inte stå ut med tanken att jag en dag kommer att mista henne. Vi köpte henne när jag var 12 år och i flera år var hon något av det viktigaste jag hade. Hon har sin alldeles egen personlighet, hon sparkar, är ofta sur, rymmer allt som oftast men hon är min egna favorit! Idag kom hon hem igen efter att ha bott i Larsmo, Fäboda och Jeppo och denhär gången är hon här för att stanna.

tisdag 17 juli 2012

Back to work

Semestern är slut och det är bara att gå tillbaks till verkligheten. Det var första sommaren jag varit ledig i hela två veckor sen jag var 13 år så ni kan gissa hur mycket jag njutit. Börjar som tur med ett nattskifte och hoppas på att det är lugnt inatt så kanske jag hinner klippa ihop filmen. 

Bilden från Hoburgen. 


måndag 16 juli 2012

New in

Blev en snabbrunda i kokkola idag och skorna är helt klart mina nya kärlekar. Shoppingen från Gotland kommer upp senare.




Home again

Kom hem inatt och har haft en underbar vecka med brudarna. Regnvädret lyckades vi smita ifrån fram till sista kvällen när vi ändå skulle packa och städa så allt var perfekt med andra ord. Istället för att ge er en fet bildbomb ska jag klippa ihop filmklippen och bilderna till en film så håll utkik!


söndag 8 juli 2012

MOT GOTLAND!

Äntligen är vi påväg! Har längtat sjukt mycket till denhär resan, alla fyra en hel vecka och att få se Gotland igen. Vi startar mot Åbo ikväll och tar morgonbåten till Sthlm, sen ner till Nynäshamn där nästa båt går vid midnatt, alltså är vi framme i Visby runt 3 på natten. Nyckeln till lägenheten får vi först kl 6 på tisdagsmorgonen och först då får vi sova igen. Hemresan ser likadan ut så blir inte mycket till sömn här inte men jag lovar att det absolut är värt det! (Dvs, sålänge ingen somnar vid ratten) Hursomhelst så blir det en bloggpaus tills vi är på hemmaplan igen, rättare sagt måndagen den 16:e. 


Bjuder på en gammal bild från när jag kom hem från praktiken i Gotland. Här har Kiika och Mena nyss mött upp mig i Sthlm och utan dom skulle jag antagligen fått en hjärtinfarkt pga panik. Sthlms motorvägar i rusningstid kombinerat med en usel gps och tidspress är ingen höjdare för brudar från landet. Nåja, Vi hörs  om en vecka, Ha det fint sålänge!

Packning pågår

Håller på gå igenom vilka klädplagg som ska ner i resväskan och insåg att 85% av garderoben är i fel storlek. Överväger om jag ska slänga/ge bort eller sätta undan allt någonstans för huxflux går man upp tillbaks och då igen ska hela garderoben förnyas. Usch, Att träna bort lite kilon eller tvärtom är minsann inte billigt! (Men, för att inte glömma det positiva så slipper jag undan med en betydligt lättare resväska..) Blandannat domhär jeansen är så gott som oanvända för att dom varit för spända men dom är inte så smickrande nu heller.


lördag 7 juli 2012

Made for sunny days

En veckas semester har redan gått utan att jag ens hunnit blinka. Är glad över att den veckan råkade få det bästa vädret hittills. (så bra att jag t.o.m nästan önskat att det skulle regna en dag så man skulle få nåt vettigt gjort. Hela nästa vecka ser förstås regnig ut men då är vi långt borta.) Hittills har dagarna mest sett ut såhär:


Invigde netti ikväll


fredag 6 juli 2012

Så går det

Idag har jag hjälpt till att dra upp en snöskoter två gånger. Killars favoritsysselsättning att sänka dom?


Bättre på nåt annat

Nåja, vi får iaf brädan att rulla på vårt eget sätt. Nu blir det några avsnitt Grey's före jag tar tag i sömnen.



torsdag 5 juli 2012

SoulTherapy

Har haft två underbara lediga dagar vid villan. Jag har lärt mig (försökt) köra båt, njutit av ensamheten, tystnaden och naturen, sovit som en stock, Blivit väckt av solen, ätit frukost, middag och lunch på verandan, solat, plockat sten, mediterat, fått sällskap av bl.a. Pappa, Tony, Riku och Kim. Varit ute på havet, läst en bok osv, osv. Dessutom råkade jag få det bästa sommarvädret som på beställning. Underbart!








Skulle ha sovit där ännu längre men vi hade bestämt att vi skulle hjälpa syrran med renoveringen ikväll. Blev dock ingen renovering utan vi drog till fäboda och njöt av vädret istället.

tisdag 3 juli 2012

The best part

Det bästa med semester är att göra ingenting. eller, jag och molly har förstås fullt upp med att chilla i solen.


Gomorgon

Vaknade klockan 6 imorse för att inte sova bort hela min semester och fatta vad skönt det är att vakna tidigt när man sovit under dagarna och jobbat nätterna hittills i sommar. Fast nujust är det bara en massa moln så ska kolla några avsnitt av Grey's tills solen kikar fram. För flera år sen började jag kolla Grey's Anatomy men såg aldrig färdigt alla säsongerna, And now I'm stuck again. Sjukt bra serie så har du inte sett den, gör det! Iofs är det den enda serien jag kollat eftersom jag vet hur många timmar man kan lägga ner på en dag/natt och plötsligt har man missat en vecka av verkligheten.


måndag 2 juli 2012

Dagens träning

Kom nyss hem från en minst sagt plågsam länk med syrran. Tänkte det skulle va skoj att springa på dagen som lite omväxling eftersom jag alltid annars far sent på kvällen eller tidigt på morgonen, men det var endast jobbigt att springa i denhär värmen. Så jobbigt att vi pausade i sjön.


Muffins

Blev Oleary's en sväng ikväll igen, sen till ABC efter chokladmuffins och tillsist Fresh efter sallad. Godnatt!


söndag 1 juli 2012

Tack och adjö blondi

Okej, nu kan jag nästan kolla mig i spegeln utan att nackhåret reser sig. Nu får det vara nog och härmed slutar alla hår(resande)inlägg. Bra va? Tack Emma, Nina och Mamma för att ni fått kämpa med slingor och färg hit och dit. Nu får ni ta semester från mig.
 

Olika tider, olika färger

Förlåt för fjortisbilder men här har ni några hårstilar genom åren. Medan ni sitter och funderar vilken hårfärg som passar bäst är jag påväg till syrrans för att bli.. grön eller rödhårig.  Eller kanske lila skulle vara nåt?


Lördagen

Kvällens regniga saldo blev mat, kortspel, film och tillsist oleary's en sväng. Gav en smärre chock åt folket, Men hörni ta det lugnt, nästa vecka är jag förhoppningsvist brunett igen.




Drummerboy

Lärde mig spela trummor ikväll, Ungefär såhär kunde jag sen, hehe.