lördag 29 september 2012

Går på högvarv

Jag är alltför trött för att ens orka sova. Var helt slut efter jobbet igårkväll och såg framemot en lång och skön natt. Låg istället och vände och vred i sängen, bytte till och från soffan, tryckte på och av tv:n, avaktiverade hjärnan, kollade ryska filmer och höll på tills jag tillslut bara hade 20 min på mig att få tag i sömnen så gav upp och väntade tills dom öppnade ABC, körde dit efter några redbull och iväg till jobbet. Kollegan skickade hem mig en timme tidigare och lämnade själv på övertid eftersom jag såg så hemsk ut. Och här sitter jag fortfarande och betalar räkningar i Lepplax medan jag överkonsumerar kaffe och Redbull.


torsdag 27 september 2012

What's wrong with people?

Alltså, egentligen borde man inte slösa energi på att bli förbannad på vissa människor. Men fy sjutton säger jag bara. Tydligen gör man en massa saker utan att man själv är medvetande om det. fint så!


måndag 24 september 2012

Helgen som varit

Var som sagt ledig ihelgen och jag har verkligen passat på att trimma till formen inför beachen som närmar sig med stormsteg. Rättare sagt, haft en riktig skön svällhelg med massor av onyttigheter! Sånt gillar vi.
Nästa helg är alla brudarna på plats i jeppis vilket är underbart, (Om man bortser från att man själv jobbar hela helgen.) Nu sen skolorna börjat är man typ den ende som är kvar här känns det som och det sociala livet har fått sig en liten törn.



The salton sea

Musikern Danny Parker och hans fru råkar befinna sig på fel plats vid fel tillfälle och Dannys fru mördas medan han hjälplöst ser på. Hämnden återstår..

Filmen är helt okej, mest för att Val Kilmer är ursnygg i sin roll som pundare.


fredag 21 september 2012

Hemmakväll

Sitter i Lepplax och käkar nygräddade bullar och mockarutor som jag, Sara och Robin bakat. Nåt recept på bullarna får ni inte eftersom dom är tagna ur frysen.


Faceart


Älskar konst så don't worry, går inte runt så i vanliga fall.

Sitter av mitt andra nattskifte medan jag väntar på att håret ska sätta i en högre växel och växa ut! När jag hade långt hår klagade jag alltid på att jag fick färga utväxten varannan vecka, Nu räcker det en evighet och istället blir jag överlycklig när jag skymtar lite grått hår vid roten.

Imorgon är det tydligen också fredag och efter att jag avslutat veckan med ett tungt bodycombat pass har jag en helt ledig helg framför mig. Vill det sig drar jag iväg till Ikea ännu en gång med syrran, vi får se.

torsdag 20 september 2012

Glasögonormen is back

Kul att ni orkar kika in fastän jag fortfarande saknar internet. Lovar att skärpa till mig och gå och skaffa det senast nästa vecka.
Ska också ta mig i kragen och boka tid till ögonläkaren imorgon. Känns dumt att först behöva gå dit och som vanligt få en liten utskällning för att jag missbrukar linser. Sen beställa linser för ett halvår framåt (går inte för kortare tid) och dessutom klicka hem nya glasögon eftersom jag måste gå med glasses en vecka före ögonoperationen som jag ska göra snart (!)  Så nu ska jag shoppa loss på nätet. Jag menar, glasögon kan ju va rätt skoj att få på postlådan och dessutom är det ju fantastiskt hur mkt pengar man får göra sig av med bara för att man råkar se dåligt.

fredag 14 september 2012

Påväg att dö ut?

Känns som att jag kommer med ursäkter varför jag inte bloggat varje gång och denhär gången är orsaken den att jag ännu inte orkat skaffa mig internet, Vilket betyder ingen uppdatering om jag inte drar till Lepplax eller har nattskifte som nu. Och när tänker jag skaffa internet då? Well, tycker det är urskönt utan så ni får vänta och se.

Bilden är från i torsdags. Tog en runda i löpspåret och bara njöt. Finns det bättre än soliga höstdagar?


onsdag 12 september 2012

Smartass

(Krångel fortfarande, så det går bara att skriva när bloggen känner för det, inte när jag vill.)
Hursomhelst har jag inte haft nån värme alls i lägenheten förrän nu. Jag som ännutill är en isklump från förr har tvingats skaka tänder i över en vecka.  Ni andra tycker säkert att det blivit kallt ute? Själv har jag tyckt att det varit skönt att gå ut i värmen efter att ha varit inomhus. Låter ju helt fel eller hur?
Inatt lånade jag lillsyrran så att jag skulle ha ens lite värme, och imorse fixade allt sig när hyresvärden kom dit och vred på en enkel strömbrytare!? så att elementen kom på. Onödigt lidande säger jag.

Senaste små ljusglimtar: (Pannacottan till höger har Emma gjort)

måndag 10 september 2012

Tadaa!

Bloggen har krånglat dom senaste dagarna så jag har inte sluppit in därav ingen uppdatering. But here we go again!

Grannen knackade på häromdan och frågade om jag ville ha ett brunt skåp. Visst, bara jag fick göra vad jag ville med det, och det fick jag. Köpte vit färg, en gardinstång och vips hade jag ett nytt klädskåp i sovrummet.
Sängen ska ännu spikas ihop och målas, två hyllor ska upp och sen får ni se resten av rummet.


fredag 7 september 2012

Friday

Har ni nånsin vaknat och sett en arm som inte tillhör er ligga bredvid? Det gjorde jag imorse.
(eller, efter att jag tagit över morsans säng som är dubbelt så mjuk som min vaknar jag alltid med konstiga ställningar på armar och ben.) Medan hjärtat hoppade upp i halsen tog jag tag i armen och rev upp den och märkte att det satt fast i axeln. Det mest skrämmande var att jag inte hade nån känsel alls i armen. Jag hade oskojat kunna skära av den utan att märka nånting.
Nå efter en timme när jag hade normal känsel igen hämtade jag syrran och sprang runt i stan en stund förrän vi drog och käkade skräpmat.

För tillfället sitter jag på jobbet och jobbar även nästa natt så denhär helgen lär inte va så händelserik. Men ha en fin helg alla!


torsdag 6 september 2012

Tjuvkik

Hade tänkt vänta med att visa er lägenheten förrän jag är helt klar men eftersom vissa sitter och gnäller om bilder sätter jag upp några smakprov. Bilderna är tagna för några dagar sedan så det har hunnit ändra en hel del sen dess.



onsdag 5 september 2012

Ljusare tider

Vissa dagar känner jag mig lycklig och helt tillfreds med tillvaron. Idag är en sån dag!
Jag stortrivs i min lägenhet och skulle inte byta bort den även om den är gammal och har sina fel och brister. Jag stortrivs på mitt nya jobb och med mina nya arbetskollegor och det känns inte tungt och jobbigt att stiga upp och köra iväg dit. (Visst har jag ibland trivts på min gamla avd. men måste erkänna att mitt psyke inte är tillräckligt starkt för att umgås med minnessjuka så mycket.)
Så medan jag har humöret på topp ska jag åka hem och fortsätta med lägenheten. Har varit och handlat mera inrednig, målarfärg och penslar så här ska fantasin flöda!

Man får hitta lösningar när armarna är för slutkörda:

tisdag 4 september 2012

New jacket

Varje höst springer jag runt i alla affärer och letar efter en vinterjacka att ha till jobbet osv utan resultat. Antingen finns det inga alls eller så är alla i min storlek slut. Igår hittade jag äntligen rätt storlek och struntade i mitt shoppingförbud. Så, Välkommen vinter!


Förövrigt hinner jag inte med i bloggvärlden för tillfället. Har varken tid för andras bloggar eller min egen, så bli inte förvånad när jag inte alls har nån koll på er.. Nu  hem och packa upp alla Ikea grejer!

söndag 2 september 2012

Blod, svett och tårar

Det är vad denna helg handlat om. Är dödstrött i armar och ben efter allt slit och släp men det värsta är iallafall över. Hade tänkt ge er några tjuvtittar på lägenheten men ni får vänta tills imorgon kväll eller tisdag, då har jag nämligen hunnit ett varv via Ikea.