lördag 28 januari 2012

Att leva som en gay

PRAYERS FOR BOBBY
En verklighetsbaserad film om en kille som inser att han är homosexuell, kampen om att känna sig älskad för den han är och rädslan över att vara annorlunda. Skådespelarna är inte dom bästa, men budskapet i filmen och handlingen är väldig bra. Den ställer nog en och en annan eftertanke hos alla som ser den. Värd att se!
 
  
Hur många gånger hör man inte folk som kallar homosexuella onormala, sjuka, äckliga, perversa osv?
Homosexuella ska inte få leva som vi andra, dom borde inte ens få finnas över huvudtaget? Ni hör själva hur sjukt det låter. Alla vill uppleva kärlek, och finns det kärlek mellan två män eller två kvinnor ska dom få leva ut den som alla andra. När man sen pratar om att homosexuella ska få gifta sig, varför inte? (Däremot håller jag med om att dom inte borde gifta sig i kyrkan i första hand eftersom kyrkan går hand i hand med bibeln.)

Sen har vi vår presidentkandidat som är gay. Många väljer att inte rösta på honom för landets bästa medan många aldrig skulle rösta på honom just bara för att han är gay. Att han är gay gör honom inte till en sämre person, och han kommer knappast att begära att alla andra ska bli homosexuell heller. Personligen struntar jag totalt i att han är gay, och ser istället på vad han står för och har för värderingar.
När jag gick igenom facebookstatusarna efter första valomgången blev jag bara så arg över att t.o.m vuxna människor skrev så otroligt barnsliga, omogna och nedlåtande kommentarer om honom, som automatiskt riktades till alla andra som är gay. Tänk efter före du uttrycker dig, du kan ha vänner eller bekanta som är homosexuell.
Det om det. Ville ju egentligen bara tipsa er om filmen, och speciellt du som är emot homosexulitet, se den!
 

Inga kommentarer: